Блог Система Contour Plus ONE - Нова ера розумного контролю діабету

Система Contour Plus ONE - Нова ера розумного контролю діабету

28.07.2019

  • Унікальне рішення для людей з цукровим діабетом.
  • Новий підхід до щоденного самоконтролю рівня глюкози в крові.
  • Глюкометр Contour Plus ONE в поєднанні з мобільним додатком для смартфонів Contour Diabetes* дає небачені раніше можливості.

Contour Plus One

Переваги

  • Унікальне рішення для людей з цукровим діабетом. Єдиний глюкометр на ринку України, що поєднує виключну точність (похибка менше +/-10%) та зручність використання системи Contour Plus з унікальними функціями мобільного додатку, що отримує результати вимірювань від глюкометра по Bluetooth.
  • Новий підхід до щоденного самоконтролю рівня глюкози в крові. Система аналізує результати та допомагає зрозуміти, як Ваш спосіб життя та щоденна активність впливають на коливання рівня глюкози в крові.
  • Глюкометр Contour Plus ONE в поєднанні з мобільним додатком для смартфонів Contour Diabetes дає небачені раніше можливості. Розумний персональний помічник, що аналізує тенденції та дає рекомендації, а також підказує необхідні дії в критичних ситуаціях.

Нова ера розумного контролю діабету вже в Україні!

Сьогодні більше 1,5 мільйона українців страждають на цукровий диабет. Всі вони потребують ефективний та простий спосіб регулярного самоконтролю рівня глюкози в крові, який легко став би частиною їх повсякденного життя. 10% з них потребують вимірювання рівня глюкози в крові 4-8 разів на день.

Дізнатися більше >>>

Комментарии

Пока нет комментариев

Написать комментарий